Reiseblogg fra Travellerspoint

GODT NYTT ÅR

- Koh Phangan

all seasons in one day 30 °C
Se Worldwild på Worldwild's reisekart.

The person you are calling, can not be reached!Mye har skjedd de siste to ukene siden forrige innlegg, men dårlig internettforbindelse, reising og ikke minst full timeplan har hindret oss i å blogge.

Vi ankom Koh Phangan 26. desember uten sted å bo for den første natten. Det er ikke vanskelig å finne et sted å overnatte på de thailandske øyene da man alltid blir møtt med gode tilbud på kaien. Om man booker på internett i forveien ender man med å betale unødvendige tillegsavgifter og menneskene som møter deg er absolutt til å stole på og gir deg en seriøs og riktig pris. Natten ble tilbragt i en bambushytte til 600 bath (120NOK) i Ban Sai som ligger midt mellom Tongsala, byen, og Had Rin. Stedet hadde til og med svømmebaseng! Etter at Charlotte hadde "gått tre runder med seg selv" ble hun med på en svømmeøkt, vel overbevist om å drukne under oppvarming. 2600 (5200) meter senere var vi så og si blinde etter en og en halv time i klorvannet og var nødt til å kaste inn håndkleet.

Så var det på tide å flytte inn på vårt første dorm for syv netter med tretti andre. Vi bodde på Had Rin Beach som er stedet for de legendariske Full Moon Partyene. Her skulle vi altså feire nyttår. Vi oppsummerer uken med disse punktene:
- Elleville strandfester med neonfarger så langt øyet kan se!
- Vi bodde rett bak stranden, dermed uteble den gode nattesøvnen frem til klokken åtte på morgenen, da musikken stoppet.
- Å bo med britiske gutter er en opplevelse i seg selv, spesielt da de har for vane å ramle inn sent på morgenen gjerne med resten av festen.
- Had Rin: villt om natten, spøkelsesby om dagen. De bygger faktisk opp hele byen igjen hver dag.
- To fantastiske solnedganger på sunset beach.
- Scootertur inn i solnedgangen. Her snakker vi knall rosa sol.
- Berg-og-dal-bane-veier med 20% stigning. Da kiler det godt i magen.
- Gjensyn med svenske venner fra Koh Phi Phi!
- Vi hadde noen fine turer til andre siden av øya, Haad Gruad, der det var deilig med rolige omgivelser.
- Kliss våte taxiturer.
- BUCKETS
- Nyttårsaften med 50.000 mennesker, samlet fra hele verden, som festet til solen stod opp og litt til..
- Uforglemmelig fyrverkerishow. Midt blandt tusener av dansende mennesker sto to norske jenter hånd i hånd og måpte opp mot himmelen.
- Tropisk storm. Lyn, torden, regn, regn, regn, strømbrudd og høy sjø. Dette var "restene" etter stormen på Philipinene.
- Charlotte pådrog seg forresten hjernerystelse da hun gikk i bakken på grunn av ullsokker på glatt gulv.

Det er vanskelig å forklare hvordan det er å være på Koh Phangan, da øya kun kan oppleves. Vi er der imot enige om at vi både elsker og hater stedet!

-C&IM

Skrevet av Worldwild 03:50 Arkivert i Thailand

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint