Reiseblogg fra Travellerspoint

Vi har funnet paradis!

- Koh Rung, Kambodsja

sunny 36 °C
Se Worldwild på Worldwild's reisekart.

I skrivende stund sitter vi på en nærmest hemmelig øy med hver vår mangoshake i hånden.

Endelig har vi kunnet sette ned tempoet, nyte gode bøker og fantastiske solnedganger. Dagene ved kysten i Shianoukville har vi tilbrakt på stranden. Dette er første stedet som faktisk kan minne litt om ”syden”! Tusen solsenger, stygge parasoller og slitsomme selgere gjør stranden mindre sjarmerede, men igjen, det er hva man gjør det til. Fire dager slikket vi sol, nøt fersk frukt og italiensk mat: skikkelig ferie rett og slett!

Og vår ferie stopper ikke der. Etter anbefaling fra Andrew som vi møtte på Koh Lanta, har vi kommet oss ut på Koh Rung, en sjarmerede øy utenfor kysten. Det finnes sannsynligvis ikke et bedre sted som understreker at vi reiser i Kambodsja på riktig tidspunkt. Det aner oss at det ikke tar mange år før dette vil være som Thailand.

Her på Koh Rung bor vi i en palmehytte kun med strøm mellom seks på kvelden og åtte på morgningen. Øyen har kun en bebodd strand, noe som gjør det til et rolig sted med kun reisende og ikke turister, det er nemmelig en stor forskjell. Kritt hvit strand, et hav som ikke kan beskrives og en avslappende atmosfære kunne ikke passet oss bedre da vi går inn i vår siste uke før Australia.

Dette er paradis!!! Charlotte måtte ty til tårene da hun fant ut at dette faktisk er de siste dagene i uforglemmelige Asia. Klumpen vi hadde i magen på Gardermoen 28.nov er plutselig tilbake og vi gruer oss til å forlate den barbente tilværelsen. Før vi slipper helt taket har vi booket tre dager med luksus på suite i Bangkok.

C&IM

Skrevet av Worldwild 17:09 Arkivert i Kambodsja

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint