Reiseblogg fra Travellerspoint

Brado´s

- Sydney

semi-overcast 27 °C
Se Worldwild på Worldwild's reisekart.

Jeg, Ida Marie, fant fort ut at det faktisk var på tide å komme seg til en mer vestlig kultur da jeg presterte å sette all maten i en fryser fremfor et kjøleskap. Enkle ting som å gå med sko, handle mat og sette på en vaskemaskin hadde blitt ukjent etter månedene i primitive Asia.

Vi har bodd på Brado`s i Kings Cross og har hatt to netter på militærbasen utenfor byen. Der var vi omringet av barske mannfolk som disket opp med god mat og mye latter. Men to døgn med såpas mye testosteron holder!

Da vi flyttet tilbake til Kings Cross ble det endelig fint vær og vi tok en tur i dyreparken. Der så vi kengeru, løver, tigere, aper, fugler, slanger, edderkopper og alt for mye mer. Vi har også sett operaen hatt en ufrivilling lang gåtur gjennom det enorme parkområdet.

For øyeblikket er vi med på et syv-dagers surfekurs som går fra Sydney og opp til Byron Bay. Og vi kan love alle dere som sitter hjemme og rister på hodet; vi rocker bølgene allerede!

-C&IM

Skrevet av Worldwild 17:19 Arkivert i Australia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint