Reiseblogg fra Travellerspoint

Buffalo Soldiers

- Krabi Town

sunny 34 °C
Se Worldwild på Worldwild's reisekart.

Dagen i dag startet i de varme morgentimene med en tre timers gåtur (!!!). Krabi Town er ikke et innholdsrikt sted med strender og attraksjoner, men et perfekt utgangspunkt for å komme seg videre ut på øyene. 5. desember er det kongens bursdag (nasjonaldag) og i den forbindelse har det vært "big cleaning day". Hvor mange thaier trengs for å henge opp klesvasken? Svar: vesentlig flere enn hva som egentlig er nødvendig.

Etter en klam gåtur, italiensk lunsj og en tur innom et av de mange turistinformasjonene, kom vi oss tilbake på hotelet. Ruten videre er nå lagt til Koh Lanta, hvor vi blir i fem dager+.

Rett før solnedgang kom vi oss ut igjen og gikk ned den livlige hovedgaten, Maharad Road. Middagen ble spist på Buffalo. Hittil er dette favoritten, og det vil den nok være en stund! Stedet er en reggaeinspirert bar, med musikk og atmosfære som hører til. På menyen stod det Green Curry, Sigha, fried noodles with chicken og fresh lemonjuice. HOT!

Når det gjelder kommunikasjon her nede, går det meste på tegnspråk, thai, norsk og engelsk. Et større problem (kanskje ikke problem) er hvor grådig vi blir av de lave prisene her nede. 96NOK for et par Scholl-slippers fikk Charlotte til å gå i bakken! ALT for dyrt! Til sammenligning kan man sove tre netter på hotel til samme pris.

Nok en dag er over, og vi tilbringer nå vår siste kveld på Riverside Hotel, Krabi. I morgen blir vi hentet og fraktet videre med taxi og båt ned til Koh Lanta Yai. Der vil vi bo på, forhåpentligvis idylliske, Khlong Nin Beach.

-C&IM

Skrevet av Worldwild 23:06 Arkivert i Thailand Kommentarer (1)

Chilihot

Fremme ved første destinasjon, Krabi

sunny 34 °C
Se Worldwild på Worldwild's reisekart.

Da er vi oppe å går igjen, etter noen tekniske misforståelser (les Charlotte)

Vi har ankommet Krabi, Thailand, og har booket oss inn på River Side Hotel. Henholdsvis 60 kr per natt.
En bedre thaimiddag er allerede inntatt, pris 62 kr. Charlotte erfarte da at soltørket tomat og chili ser nokså like ut, men smaker ikke det samme! Likevel har vi konkludert med at dette er en diett vi vil trives med.

Det ble en tårevåt start på Gardermoen, men etter "kode-klar" på TaxFree var turen helt klart i gang for begge sin del. De lange flytimene ble for det meste tilbrakt i sovemodus, så selv om klokken nå er 01.00 lokal tid ligger vi lysvåkne. Turen så mørk ut da Charlotte allerede etter 2 min irriterte seg over hylende småbarn, og at Ida Marie, på to flyvninger, havnet ved siden av illeluktende mennesker. Det ble heller ikke noe bedre da naboen veltet et vinglass i fanget til Ida Marie. Men alt i alt kan vi nok si at det meste har gått knirkefritt.

I morgen er planen å kartlegge Krabi under en joggetur, etterfulgt av strandliv og det som hører med! Kanskje blogger vi også noen bilder ;)

En liten oversikt over reisen vår

Thailand - desember/januar
Laos - januar
Cambodia - januar
Australia - februar
New Zealand - mars
Fiji - mars
Los Angeles - april
Costa Rica - april
Cuba - april/mai

Hva bør man oppleve på disse stedene? Noen tips?

- C&IM

Skrevet av Worldwild 00:25 Arkivert i Thailand Kommentarer (1)

(Innlegg 21 - 22 av 22) « Side 1 2 3 4 [5]